Novapoint Finnish Value Pack 2020_ac21

Arkance Systems Finland Oy
Versio 2020_ac.21.21
15.2.2022

Novapoint Finnish Value Pack 2020_ac21.20 on julkaisu Novapoint 2020 (ac21) -version yhteyteen.

Katso julkaisutiedot

HUOMIO: Soundings-moduulissa on tuki uudelle tietokantaversiolle 18.00.16. Tarkista ennen asennusta Soundings-tietokannan versio ja tarvittaessa päivitä tietokanta ennen FVP:n asennusta. Aikaisemmat FVP-versiot toimivat tietokantaversion 18.00.15 kanssa, mutta uudet ominaisuudet eivät ole silloin käytettävissä.

Yleiskuvaus

Novapoint Finnish Value Pack -sovellukset täydentävät kansainvälistä lokalisoitua Novapoint-jakeluversiota suomalaisille käyttäjille tarkoitetuilla lisäsovelluksilla.
Asennuspaketissa mukana olevat erikseen lisensioitavat ohjelmistot ovat:
• Novapoint Finnish Value Pack – Laaja kokoelma suomalaisille Novapoint-käyttäjille tarkoitettuja lisätoimintoja ja apuohjelmia
• Novapoint Soundings – Pohjatutkimusrekisteri
• Novapoint Area Planning – Asemakaavoitus ja havainnollistus
• Novapoint General Land Use Planning – Yleiskaavoitus ja havainnollistus
• Novapoint Map – Pohjakartan tuottaminen, ylläpito ja käsittely
• Novapoint Utility Network – Vesihuollon verkostotietojen tiedonhallinta
Novapoint Soundings, Area Planning, General Land Use Planning ja Utility Network -sovellukset vaativat Oracle-tietokantapalvelun, joka ei sisälly tähän toimitukseen. Novapoint Finnish Value Pack -asennus edellyttää, että Novapoint 2020 (ac21) -perusohjelmisto on työasemassa valmiiksi asennettuna. Ohjelmistojen käyttäminen vaatii erilliset lisenssit, jotka toimitaan Novapoint Base -lisenssin yhteydessä.
Novapoint Finnish Value Pack -sovellukset ovat osa Novapoint-tuoteperhettä, ja niihin liittyen noudatetaan kansainvälisen Novapoint-jakeluversion “Novapoint End User License Agreement” -lisenssisopimuksen ehtoja.

Asennus

Novapoint Finnish Value Packin asennus vaatii järjestelmänvalvojan (administrator) oikeudet. Asennus käynnistyy Novapoint Finnish Value Pack -asennuslevyltä tai asennushakemistosta käynnistämällä FVP_2020_ac21.yy_setup.msi -ohjelma (jossa yy vastaa tarkempaa versionumeroa) ja on helppo viedä loppuun seuraamalla asennusohjelman antamia ohjeita. Jos sinulla on asennettuna edellinen versio FVP 2020_ac19.20, voit asentaa version .21 tämän version päälle.

Lisätietoja saat tarvittaessa Arkance Systems Finland Oy:n asiakastuesta.

zip

Novapoint Finnish Value Pack 2020_ac21

Lataa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme