Novapoint Finnish Value Pack 21.10

Arkance Systems Finland Oy
Versio 21.10.19 (64-bit)
17.11.2020

Novapoint Finnish Value Pack -sovellukset, versio 21.10.20

Novapoint Finnish Value Pack 21.10 on julkaisu Novapoint 21.10 -version yhteyteen.

Katso julkaisutiedot

HUOMIO: Soundings-moduulissa on tuki vain uudelle tietokantaversiolle 18.00.15. Tarkista ennen asennusta Soundings-tietokannan versio ja tarvittaessa päivitä tietokanta ennen FVP:n asennusta.
Aikaisemmat FVP-versiot toimivat tietokantaversion 18.00.15 kanssa, mutta uudet ominaisuudet eivät ole silloin käytettävissä.

Yleiskuvaus

Novapoint Finnish Value Pack -sovellukset täydentävät kansainvälistä lokalisoitua Novapoint-jakeluversiota vain suomalaisille käyttäjille tarkoitetuilla lisäsovelluksilla.
Asennuspaketissa mukana olevat erikseen lisensioitavat ohjelmistot ovat:

  • Novapoint Finnish Value Pack – Sisältää laajan kokoelman suomalaisille Novapoint-käyttäjille tarkoitettuja lisätoimintoja ja apuohjelmia.
  • Novapoint Soundings – Pohjatutkimusrekisteri.
  • Novapoint Area Planning – Asemakaavoitus ja havainnollistus.
  • Novapoint General Land Use Planning – Yleiskaavoitus ja havainnollistus.
  • Novapoint Map – Pohjakartan tuottaminen, ylläpito ja käsittely.
  • Novapoint Utility Network – Vesihuollon verkostotietojen tiedonhallinta

Novapoint Soundings, Area Planning, General Land Use Planning ja Utility Network -sovellukset vaativat Oracle-tietokantapalvelun, joka ei sisälly tähän toimitukseen.
Novapoint Finnish Value Pack -asennus edellyttää, että Novapoint 21.05 -perusohjelmisto on työasemassa valmiiksi asennettuna. Ohjelmistojen käyttäminen vaatii erilliset lisenssit, jotka toimitaan Novapoint Base -lisenssin yhteydessä.

Novapoint Finnish Value Pack -sovellukset ovat osa Novapoint-tuoteperhettä, ja niihin liittyen noudatetaan kansainvälisen Novapoint-jakeluversion “Novapoint End User License Agreement” -lisenssisopimuksen ehtoja.

Asennus

Novapoint Finnish Value Packin asennus vaatii järjestelmänvalvojan (administrator) oikeudet. Asennus käynnistyy Novapoint Finnish Value Pack – asennuslevyltä tai asennushakemistosta käynnistämällä setup_21.10.yyx64.exe -ohjelma (jossa yy vastaa tarkempaa versionumeroa) ja on helppo viedä loppuun seuraamalla asennusohjelman antamia ohjeita. Aiemmin mahdollisesti asennettuna olevien ohjelmistoversioiden asennuksen poisto ei ole välttämätöntä ennen uuden version asennusta. Lisätietoja saat tarvittaessa Arkance Systems Finland Oy:n asiakastuesta.

 

zip

Novapoint Finnish Value Pack 21.10

Lataa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme