Talo (Buildpoint Oy)

Laadukas rakennus on monen ammattilaisen vuosia kestäneen yhteistyön lopputulos. Yhteisesti käytettävien tiedonhallintaratkaisujen lisäksi rakennuksen tilaaja, suunnittelija ja urakoitsija tarvitsevat erilaisia ohjelmistoja suunnittelun ja rakentamisen aikana. Ohjelmistotoimittajalta vaaditaan monipuolista kokemusta, jotta sen asiantuntijat tunnistavat eri toimijoiden tarpeet, ja osaavat neuvoa, mikä ohjelmisto kullekin parhaiten sopii.

Meidän työntekijöillämme on vankka asiantuntemus rakentamisen eri vaiheista. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista konsultointia, tarpeeseen sopivat ohjelmistot, laadukasta koulutusta sekä ammattitaitoista tukipalvelua. Kaiken tekemisemme tavoitteena on mahdollistaa asiakkaidemme liiketoiminnan kehittäminen ja auttaa asiakkaitamme menestymään.

Historia

Konsernin juuret Suomessa ulottuvat aina vuoteen 1989. Silloin aloitti toimintansa nykyään Civilpoint Oy -nimellä toimiva ohjelmistotalo, joka palvelee rakennus- ja yhdyskuntatekniikan toimijoita.

Syyskuussa 2018 perustimme uudet yritykset Buildpoint Oy ja Assetpoint Oy. Samalla syntyi Point Group -konserni palvelemaan infra- ja talonrakennusalan suunnittelua, rakentamista ja omaisuudenhallintaa. Yhdessä tarjoamme asiakkaalle parhaat ohjelmistot, kokeneet asiantuntijat sekä järkevät ratkaisut rakennetun ympäristön hallintaan.

Helmikuussa 2020 Arkance osti Point Groupin osakekannan, ja Point Group on nyt Arkance Systems Suomessa.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme